wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie

Hejsan alla :)
Nu har ju skolan dragit igång och allt sånt, men jag ska fortsätta att blogga :) vad har alla gjort idag då? själv har jag varit hemma och städat för min lillebror  fyller år idag, så det kommer gäster senare ikväll, han fick ett stort biljard bord av oss så haha :) jag ska klå upp alla hans kompisar i biljard.
Idag så i skolan så hade vi svenska på morgonen sen så hade vi skolfoto och jag lyckas aldrig bli bra på ett sådant kort haha :P sen hade vi so och jag fortsatte att forska om new york , sen så hade vi spanska och min kompis malin och jag är spanska kompisar :) hihi.

Oj shit, kolla här en egen fotobok, en sån har jag alltid velat haft liksom, och man behöver bara skriva 100 ord om boken och sånt. Kan man designa den helt själv och den blir jätte personlig tycker jag, man kan ha vilka bilder som hälst i denna snygga bok, helt fantastik tycker jag.det finns massor med olika bakgrunder som man kan ha jätte fint blir det också tycker jag. jag ska nog ha massor med bilder på mina vänner och jag. Hoppas ni också vill delta :)
http://www.fujidirekt.se/blogga/

Kommentarer
Postat av: elin

och vart blev du tipsad om den? (;

2009-08-26 @ 17:07:27
URL: http://flickanirandigpjyamas.blogg.se/
Postat av: elin

justeeee :)

2009-08-26 @ 19:44:41
URL: http://flickanirandigpjyamas.blogg.se/
Postat av: Malin

:)

2009-08-26 @ 21:42:03
URL: http://malinbergling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0